5 Simple Statements About su kaçağı tespiti Explained

Wiki Article

Yapılarda meydana gelen su sızıntılarını tespit etmek için birçOkay teknik vardır. Bir çoğu teknik ve tecrübe gerektiren cihazlar kullanılarak yapılır. Kullanıldığı alana ve sızıntının derecesine göre su kaçağı bulma tekniği farklılık gösterir.

Su kaçağı tespitinde dikkat edilmesi gereken birçok nokta bulunmaktadır. Bu noktaların tamamını aşağıda yer alan listemizde sizler için derledik.

Kalorifer borusunda su kaçağı varsa ve yine parke altından geçiyorsa yine termal kamera lawnımı ile noktasal olarak yeri belirlenebilir. Ayrıca parkeleri sökmeye gerek bile kalmaz.

Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Tuvalet Tıkanıklığı Açma: Tuvaletlerdeki tıkanıklıkları özel cihazlar ile hızlı ve pratik bir şekilde açarlar.

Kameralı Su Kaçağı Tespiti: Kameralı sistemler ile su kaçağının tam noktasını belirleyerek kırmadan dökmeden onarım yapıyoruz.

Su tesisatlarının kullanıldığı alanlar genelde banyo ve mutfak olduğundan zemine fayans döşenir. Su kaçağı tespiti yapıldıktan sonra tamiri için mecburen fayansın kırılması gerekir.

Eğer temiz suda kaçak yok ise, Pis su gider borularınız kontrol edilir. Bu işlemde yine kırmadan yapılır.Peşinden gider borularının içine gönderdiğimiz kamera ile su kaçağı tespit edilir.

 Su kaçağının elektrik kablolarını damlaması veya su tesisatçısı teması olması halinde elektrik aksamında sorunlar oluşarak can veya mal kaybına kadar büyük sorunlar meydana gelebilir. Apartman su tesisatçısı dairesinde bulunan kişilerin alt komşularına su akması sonucu karşılıklı iletişim bozukluğuna da sebep su kaçağı tespit olabilir.

Azaltılmış ses paraziti ve ideal filtre seçimi için kullanıcının işitme cihazına bireysel olarak uyarlanabilen otomatik frekans tarama ve frekans aralıkları

Sizin tuvaletinizin tavanından bu parçanın değişmesi gerekli. Bu işlemi kırmadan su kaçağı tespiti ve su tesisatı su kaçağı tespiti bakımı yapan firmamız yapıyor. Bize ulaşırsanız detaylı bilgi alabilirsiniz

Su tesisat uzmanları, bu teknolojileri kullanarak su kaçaklarını su kaçağı tespiti hızlı ve doğru bir şekilde teşhis edebilir.

Sonuç olarak tespit sonrası yaptığımız su kaçağı tamiratına two yıl garanti veriyoruz. Servis kaydı açtırmak için bize ulaşabilirsiniz

Kalorifer borularında meydana gelen su kaçakları ise termal kamera veya akustik dinleme cihazı ile tespit edilir. Bu cihazlar sayesinde su kaçağı bulma çalışmasında hiç bir yer kırılmaz.

Report this wiki page